Opleidingslocaties

Onze opleidingslocaties

met aandacht geselecteerd

Onze opleidingslocaties hebben iets bijzonders. De sfeer, de geschiedenis, de catering, de mensen... het klópt. Je voelt je er thuis en ervaart ruimte en rust om de opleidingsdagen ten volle te benutten. Voor of na een opleidingsdag overnachten is ook mogelijk (vraag naar de speciale prijs). Onze locaties zijn goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Koninginnenhoofd 1 3072 AD Rotterdam 010-4390500 www.hotelnewyork.nl

Hotel New York - Rotterdam

Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, leiden wij u nu op tot legal mediator. In deze inspirerende en vibrante omgeving is het fijn vertoeven tijdens de opleiding. Overnachten in één van de sfeervolle kamers voor of na een opleidingsdag kan ook.

Haereweg 4. 8121 PJ Olst 0570-591500 www.kasteeldehaere.nl

Landgoed De Haere - Olst

Kasteel De Haere bevindt zich tussen de landgoederen in het IJssellandschap. Van binnen mooi fris en klassiek ingericht. Buiten is alle ruimte voor een inspirerende wandeling door het park in Engelse landschapsstijl. Overnachten is mogelijk in het nabijgelegen zusterhotel Gaia (Nieuw Rande). De perfecte locatie voor deelnemers uit het midden, noorden en oosten van het land.

Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg is een 17e-eeuws landgoed op de Veluwe, in het midden van Nederland. Onze opleidingen geven we vaak in de Oranjerie of het Koetshuis, rustig gelegen locaties met een fijne historische sfeer. In het mooie kasteelpark kunt u een frisse neus halen en zelfs overnachten in één van de kamers in de hofjes op het landgoed.

Locatie naar keuze / in-company

Onze opleidingen en trainingen organiseren wij ook in-company of op een locatie naar keuze. Wilt u bijvoorbeeld met uw intervisie een op-maat-programma in uw eigen regio? \

Wij bespreken graag uw wensen, zowel inhoudelijk als qua locatie, en regelen dat voor u.